+90 507 500 0 120

Hakkımızda

Gündüz Mücevher 1968 yılında Denizli’nin Bekilli ilçesinde kurulmuştur. Kökleri daha da eskiye dayanmaktadır. 1982 yılında ailenin ikinci nesli işi Denizli merkeze taşıyarak müşterilere burada hizmet vermeye devam etmiştir. 2005 yılında Türkiye’nin önde gelen firmalarının satış noktası olarak pırlanta ve elmas satmaya başlayan firmamız, 2011 yılında mücevher üretimine başlamış; bu tarihten itibaren sektördeki yenilikleri, dinamikleri takip ederek şehirdeki altın ve mücevher denilince ilk akla gelen firma olmaya başlamıştır.

Misyon

Şeffaf satış politikamız ve doğru fiyat ilkesiyle müşteri memnuniyetini hep yukarıda tutmayı hedeflemiş olan işletmemiz; şu an 2 mağaza ve İstanbul’da bir imalat atölyesi ile Denizli’ye, e-ticaret sitemiz ile de tüm Türkiye’ye hizmet vermekteyiz.

Vizyon

Şu an 3.nesli ile ticaretine devam eden Gündüz Mücevher firmamız, kurulduğu günden bu yana ilkelerinden taviz vermemiş ve siz kıymetli müşterilerimizin “kendi yerimiz” olarak gördüğü imajı devam ettirmek için tüm gücümüzle çalışmaktayız.

 

HESABIM
Favoriler
Favoriler
Giriş Yap
Bir hesap oluşturun

Kişisel verileriniz bu web sitesindeki deneyiminizi desteklemek, hesabınıza erişimi yönetmek ve gizlilik ilkesi sayfamızda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Şifre kurtarma

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi girin. Yeni bir şifre oluşturmanız için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

TEPE
ALIŞVERİŞ ÇANTASI 0
SON GÖRÜNTÜLENEN 0